imageimageimageimageimageimageimage

shadow

Horren

Horren zijn tegenwoordig bijzonder populair.

Omdat wij onze huizen willen ventileren zijn de horren een goede oplossing voor het weren van de vele insecten tijdens de verschillende jaargetijden. Door dat wij zaken doen met verschillende leveranciers hebben wij de mogelijkheid om u de beste oplossing aan te bieden. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur... bij Velota bent u aan het juiste adres.

Horren en rolhorren

Horren en rolhorren zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder bijvoorbeeld de plisséfit hordeur

De plisséfit van Uniluxhorren is van hoge kwaliteit. De plisséfit hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Nederlandse inventiviteit; het beste van twee werelden. De plisse hordeur is toepasbaar voor een standaard deur maat maar is ook toe te passen voor grote schuifpuien. Ook de veel voorkomende kiepkantel raam in woningen is tegenwoordig geen probleem meer om horren voor aan te schaffen. Bij Velota vindt u een zeer breed assortiment horren. Wij zijn zowel dealer van Uniluxhorren als van Luxaflex horren. Voor diverse ramen en deuren zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Bent u een doe-het-zelver dan ontvangt u 15% korting als u NU besteld via de website van Uniluxhorren. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons de hor voor u in te meten en te monteren. 

Unilux Raamhorren

 

 Als u meer wilt weten over Luxaflex horren? Kom dan naar onze uitgebreide showroom of kijk alvast op de Luxaflex website.

120453 Banner IS 720x300 NL

 

Adres

Kruisweg 1051 - 1053
2131 CS Hoofddorp
tel. 023 - 561 32 38