Coronamaatregelen

Momenteel is de wereld in de ban van het Corona virus. Wij begrijpen goed dat u daarom vragen heeft over het verloop van onze werkzaamheden. Op deze pagina informeren wij u over onze huidige Corona maatregelen en welke deze voor effect hebben op onze dienstverlening.

Gratis videogesprek:

Wij realiseren ons dat er veel klanten thuis zitten momenteel, wij willen u graag de mogelijkheid bieden om onze showroom op afstand te bezoeken, middels een videogesprek via WhatsApp.

Wat heeft u nodig?:

  • Smartphone met WhatsApp
  • Rolmaat

Vul het aanvraagformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer weten over hoe het videobellen in zijn werk gaat? Bekijk dan onze uitlegvideo met het stappenplan:

Veel gestelde vragen

Is de showroom open?

Nee, tot nader order is de showroom gesloten. Wel hebben wij een geschikt alternatief voor u: videogesprek aanvragen

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:

Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00-17.00 uur.

Gaan jullie montage werkzaamheden door?

Ja, de meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder fysiek contact of met inachtneming van een minimale onderlinge afstand van 1,5 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen moeten zijn, dan kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we bijv. onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning. Onze buitenmedewerkers wassen regelmatig hun handen en behandelen extra hun handen met desinfecterende handgel en blijven thuis bij ziekteverschijnselen.

Gaan de meetafspraken door?

Ja, onze adviseurs kunnen in de meeste gevallen gewoon hun advies en meetafspraken bij u thuis uitvoeren. Echter: zij blijven op een gepaste afstand van 1.5 meter van u en uw medebewoners. Zij geven geen hand en bij twijfel over uw of hun eigen gezondheid zullen zij uw woning verlaten. Stelt u liever de door ons gemaakte afspraak uit dan horen wij dat graag van u.